Rihanna lahjoitti lastensairaalalle syöpäosaston

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadossyntyinen laulajatar Rihanna nousee aika ajoin otsikoihin musiikkinsa ohella rohkean tyylinsä ansiosta. Taannoin laulajatar teki paluun Instagramiin, ja jakoi heti palvelussa Esquire-lehteä varten otettuja rohkeita kuvia. Nyt Rihanna on tehnyt hyvää.

Splash
Splash

Poptähti on lahjoittanut 1,75 miljoonaa dollaria barbadoslaiselle lastensairaalalle, joka perustaa rahalla Rihannan Clara-isoäidin muistoksi nimetyn uuden syöpäosaston. Nyt Rihanna nähdään poseeraamassa valokuvassa Noella Alstrom -nimisen serkkunsa kanssa.

Rihannan tuorein Unapologetic-levy julkaistiin marraskuussa 2012, ja sen jälkeen laulajatar on keskittynyt maailman keikkalavojen kiertämiseen. Levyä on myynyt maailmanlaajuisesti yli kolme miljoonaa kappaletta. Rihanna on yhdistetty viimeksi on-off-poikaystävä Drakeen, mutta tällä hetkellä he eivät tiettävästi seurustele.