Futistähti James Rodriguez kuin naisten päiväunista – paljasti sixpackinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbian maajoukkueessa pelaava Real Madridin tähti James Rodriguez sai taannoisten jalkapallon MM-kisojen aikana liudan uusia faneja ympäri maailmaa. 22-vuotias jalkapallotähti jopa johti kisojen maalitilastoa. Otsikoihin hän nousi, kun hän ja joukkuetoverit tekivät kollegalleen poikkeuksellisen rajun käytännön pilan.

Splash
Splash

Nyt Rodriguez on ihastuttanut miljoonia naispuolisia fanejaan riisumalla vaatteensa oman J10 James -mallistonsa alusvaatemainoksiin. Futistähti seurasi monia kollegojaan lanseeraamalla oman malliston. Rodriguez toteutti suunnitelmansa yhdessä kolumbialaisen Bronzini Blackin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash

James Rodriguez oli mukana suunnittelemassa joukkuetoverinsa Pablo Armerolle pilaa. Hauska pila saikin Armeron huutamaan aivan täyttä kurkkua ja heittämään kädessään olleen kahvikupin taivaan tuuliin.