Lady Gaga joutuu maksamaan löytäjälleen miljoonakorvaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga oli muutaman vuoden ajan maailman menestynein naistähti, mutta viime aikoina jättimenestys on hiipunut uusien hittien loistaessa poissaolollaan. Nyt hänet alunperin löytänyt biisintekijä Wendy Starland on saanut oikeudessa jättikorvaukset Gagan taustatiimiltä.

Starland löysi tulevan supertähden vuonna 2006 New Yorkin The Cutting Roomista. Hän päätti tehdä uudesta lupaavasta laulajasta tähden. Kuukausien suostuttelujen jälkeen hän sai mukaan levymoguli Robert Fusarin, joka kuitenkin lopulta rikkoi sopimuksen ja lähti Lady Gagan kanssa omille teilleen maksamatta Starlandille mitään.

Starland saa nyt oikeuden päätöksellä Lady Gagalta ja hänen taustatiimiltään 7,3 miljoonaa dollaria ja Fusarilta 900.000 dollaria kertakorvauksena, New York Post uutisoi. Fusari joutuu tulevaisuudessa maksamaan Starlandille puolet kaikista Lady Gagan kanssa ansaitsemistaan rahoista.