Lamborghini kaupungin kaduilla – ihmisten reaktiot videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävät urheiluautot saavat usein ohikulkijoissa aikaan huokauksia ja ihastuneita katseita. Jokainen Lamborghinin kuljettaja tietää kuitenkin, että kyse ei ole pelkästään niistä. Nyt eräs autoilija päätti varustaa upean urheiluautonsa kameroilla ja tallentaa ihmisten reaktiot.

YouTube
YouTube

Lambomies suuntasi New Yorkin keskustan ja esikaupunkien kaduille ja sai ikuistettua suuren määrän odottamattoman voimakkaita reaktoita. Ihmiset huutelivat avoimesti ihastuksesta ja jopa kehuivat autoa esimerkiksi toteamalla ”Onpa kaunis rekisterikilpi”. Typerimmät ihmiset hyppäsivät kaiken lisäksi luvattomasti auton konepellin päälle poseeraamaan.

Suomessa on tällä hetkellä myynnissä melko näyttävä kirkkaanvihreä Lamborghini Huracan lempinimeltään Kermit. Auto-Outletissa myynnissä oleva menopeli maksaa 449.000 euroa.