Nyt meni härskiksi! Miley Cyrus rietastelee Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Miley Cyrus juhli äskettäin 22-vuotissyntymäpäiviään riettaissa merkeissä. Hollywoodin Factory -yökerhossa neitokainen juhli myös yläosattomissa. Cyrus on aiheuttanut närää appivanhemmissaan, sillä poikaystävän äiti Maria Shriver kuuluu arvostettuun Kennedyn sukuun.

@katyweaver

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

Viime päivinä Cyrus on julkaissut myös sosiaalisessa mediassa merkittävästi aikaisempaa sekavampia ja härskimpiä valokuvia, joista merkittävä osa viittaa avoimesti seksiin ja seksuaalisuuteen.

Hollywood Life -lehden mukaan anoppi ei hyväksy Cyrusin elämäntyyliä. Maria Shriverin äiti Eunice Kennedy Shriver on presidentti John F. Kennedyn sisko, ja perhettä on pidetty amerikan kuninkaallisina. Perheen maine on suvulle tärkeä asia, ja Patrick Schwarzenegger on Marian mukaan valinnut vääränlaisen seurustelukumppanin.

Omg

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

this is so fucking awesome

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Miley Cyrus (@mileycyrus)