Nyt se on varmaa! Miley Cyrus seurustelee Schwarzeneggerin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vastikään Bangerz-kiertueensa päättänyt poptähti Miley Cyrus on nähty viettävän aikaa Arnold Schwarzeneggerin pojan Patrickin kanssa. Parin on huhuttu deittaileen jo vuonna 2011, ja viikonloppuna nuorten julkkisten suhteelle saatiin viimein vahvistus.

Splash
Splash

Miley Cyrus juhli 22-vuotissynttäreitään näyttävästi Hollywoodin The Factory Clubilla, jonne hän saapui käsi kädessä Patrick Schwarzeneggerin kanssa. Pari ei siis enää edes yritä peitellä suhdettaan.

Lähipiirin mukaan Miley ollut jo pitkään kiinnostunut Patrickista romanttisessa mielessä. Vuonna 2011 nuorten elämä ajoi heidät erilleen toisistaan ja seurusteleminen silloin ei ollut mahdollista. Pari on viettänyt tiiviisti aikaa toistensa kanssa ja vaikuttaisi siltä, että tunteet eivät ole vuosien aikana hävinneet heidän väliltään.

Splash
Splash