Tässä poseeraa kuuden lapsen äiti – et usko silmiäsi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten saaminen vaikuttaa naisten vartaloon monin tavoin, sillä vartalo käy jokaisen raskauden, synnytyksen ja imettämisen kautta läpi huomattavan muodonmuutoksen. Muutos ei kuitenkaan ole pysyvä, sillä kuka tahansa saa treenattua itsensä niin halutessaan takaisin huippukuntoon.

deborahgoodman24112014a

Maailmalta löytyy suuri määrä esimerkkejä siitä miten perheenäiti on ollut huipputimmissä fitness-kunnossa jo pari kuukautta synnytyksen jälkeen. Hieman toisenlaisia haasteita on kuitenkin kokenut 33-vuotias perheenäiti Deborah Goodman, joka on synnyttänyt peräti kuusi lasta.

Goodman on käytännössä osoittanut, että myös suurperheen äiti onnistuu palautumaan fitness-tason fyysiseen kuntoon ja takaisin kilpalavoille. Nykyisin fitness-tähti jakaa aktiivisesti valokuviaan muun muassa Instagramissa.

deborahgoodman24112014b

For all you mommies out there or girls that think children will ruin your body…this is for you. Anything worth doing is worth doing right. I wish I saw more grey in my life, but I don't. You do it or you don't. You want it or you don't want it. You can achieve anything in this life if you're willing to work hard enough for it. And just to be clear….No I don't feel the slightest bit guilty or selfish taking time for me. And yes I think I'm a better mom because of this. We all have a hobby or something we love. This is mine. Working out is what I choose to do in the little spare time that I have. I see nothing wrong with showing my children the importance of healthy eating, exercise, goals, patience and consistency. It is possible to be a fit mom, work full time and be there for your kids. Love yourself, find your talents and grow. My children will come before me in everything I do. I love nothing more than the life I've created for myself. So thank you for all your support I know who I am and am proud of my accomplishments. Love me or hate me, this is my life and I'm gonna' keep doing me #fitmom #blessed #proud #lovewhoyouare

Ein von Deborah Goodman IFBB Pro (@deborahgoodman80) gepostetes Foto am