Don Huonot jättisuosiossa – keikkapaikka vaihtui jäähalliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren kysynnän vuoksi Don Huonot -yhtyeen 25-vuotisjuhlakeikan paikka on vaihtunut loppuunmyydystä The Circuksesta Helsingin Jäähalliin. Don Huonojen juhlakeikka järjestetään 27. helmikuuta. Konsertissa esiintyvät myös Maj Karma ja Egotrippi.

Juhlakeikalla kuullaan kattava läpileikkaus Don Huonojen huippusuositusta tuotannosta, joka sisältää vaikuttavan hittikavalkadin vuosien varrelta. Keikalla kuullaan muun muassa hitit Riidankylväjä, Hyvää yötä ja huomenta, Seireeni, Tuulee ja Olemme kuin veljet. Don Huonot on koonnut yhteen alkuperäisen kokoonpanonsa, jossa Kalle Aholan ja Jussi Chydeniuksen lisäksi vaikuttavat Kie von Hertzen ja Jukka Puurula.

Paluun myötä on syntynyt myös kaksi täysin uutta kappaletta; syksyllä julkaistu Salaisuus-single ja viime perjantaina julkaistu uutuussingle ja musiikkivideo Surunkerääjä, jossa vierailee Laura Närhi. Molemmat uutuuskappaleet syntyivät yhteistyössä tuottaja Rake Eskolinin kanssa.