Seuraavaksi alasti? Lady Gaga bikineissä Pariisin hyytävässä syyssäässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga oli taannoin pitkään maailman menestynein naistähti, mutta sittemmin jättimenestys hiipui uusien hittien puuttuessa. Viime päivinä Pariisissa majaillut laulaja on esiintynyt päivä päivältä niukemmissa asuissa, ja eilen tähden luultiin saavuttaneen päätepisteensä. Toisin kävi.

Tänä iltana Lady Gaga kuvattiin Pariisissa uskomattomassa asussa, sillä laulajan oli pukeutunut enää ainoastaan bikineihin. Pariisin syyskeli oli hetki sitten vain 10 astetta plussan puolella, joten mitään varsinaista järkeä ei Gagan asuvalinnassa ollut.

Lady Gagan vuonna 2006 New Yorkin The Cutting Roomista löytänyt ja tähdeksi nostanut Wendy Starland sai äskettäin oikeuden päätöksellä 7,3 miljoonan dollarin korvaukset Lady Gagan taustatiimiltä, koska hänet sivuutettiin kaikista tulovirroista laulajan tehdessä lopulta läpimurtonsa.