Lady Gagan asuvalinta tyrmistytti Pariisissa – unohti pukeutua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga oli taannoin pitkään maailman menestynein naistähti, mutta sittemmin jättimenestys hiipui uusien hittien puuttuessa. Kerroimme eilen kuinka laulaja ja hänen taustavoimansa tuomittiin oikeudessa maksamaan miljoonakorvaukset hänelle ensimmäisen levytyssopimuksen hoitaneelle naiselle.

Parhaillaan Pariisissa oleskeleva poptähti aiheutti eilen ihmetystä Rakkauden kaupungin kaduilla, sillä hän poistui hotellistaan kaupungille puolipukeisena. Lähes ballerinaa muistuttanut laulaja ei näytti siltä kuin hän olisi unohtanut pukea vaatteet ylleen.

Wendy Starland löysi Lady Gagan vuonna 2006 New Yorkin The Cutting Roomista ja päätti tehdä uudesta laulajasta tähden. Kuukausien suostuttelujen jälkeen hän sai mukaan levymoguli Robert Fusarin, joka kuitenkin lopulta rikkoi sopimuksen ja lähti Lady Gagan kanssa omille teilleen. Starland saa nyt oikeuden päätöksellä Lady Gagalta ja hänen taustatiimiltä 7,3 miljoonaa dollaria ja ja Fusarilta 900.000 dollaria.