Nadeea Volianova sekoili juovuksissa ja puolialastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen laulaja-malli Nadeea Volianova on suurimmalle osalle vielä tuntematon kaunotar, joka on ollut aiemmin otsikoissa lähinnä törkeän paljastavien asujensa merkeissä. Kaksi vuotta sitten hän shokeerasi ilmestymällä Grammy-gaalaan strippariasussa.

Splash
Splash

Taannoin venäläispoppari järkytti Expendables 3 -elokuvan ensi-iltajuhlissa nauttimalla runsaasti alkoholia ja toikkaroimalla ympäripäissään julkkisjuhlissa ja esitellen häpykarvoitustaan. Nyt historia on toistanut itseään, sillä eilen Nadeea Volianova kuvattiin kaatuilemassa puolialastomana American Music Awards -gaalan jatkobileissä Los Angelesissa.

Venäjän Lady Gagaksikin nimitetty Nadeea Volianova 26-vuotias venäläissyntyinen malli-laulaja-näyttelijä Nadeea Volianova asuu nykyisin Britanniassa, jossa hän on yrittänyt tehdä uraa sekä laulajana että mallina. Musiikkiuransa lisäksi Nadeea tähdittää Vera-nimistä elokuvaa.