Jenni Dahlman televisiotähdeksi Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin missi- ja mallikaunottarena suomalaisille tunnetuksi tullut Jenni Dahlman nousi aikoinaan maailmanlaajuiseen julkisuuteen Formula 1 -mestari Kimi Räikkösen vaimona. Sittemmin avioero toi Jenni takaisin Suomeen ja nyt hänestä on tulossa televisiotähti.

AVA-kanavan ensi kevään ohjelmistossa nähdään uudistunut Mallikoulu-ohjelma, jonka juontajana Jenni Dahlman toimii. Ohjelman ensimmäisen kauden voitti Suvi Koponen, ja siitä alkoi menestystarina, jolle etsitään nyt jatkajaa.

– Tämä oli sellainen työtarjous, josta todella innostuin itse. Koin, että tämä on minun näköiseni juttu. Olen nähnyt aika paljon ja reissannut ympäri maailmaa. Uskon, että siitä on hyötyä myös tässä, Jenni Dahlman iloitsee.

Mallikoulu tähtää seuraavan suomalaisen huippumallin löytämiseen, ja kilpailijoiden haku on jo alkanut. Ohjelmaan valitaan hakijoiden joukosta 10 tyttöä, jotka jatkavat tietään kohti mallimaailman huippua.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat