78 000 dollarin piparkakkutalo lyö ällikällä – vain ökyrikkaille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun lähestyessä kauppoihin saadaan päivä päivältä enemmän jouluun liittyvää myytävää, ja luksussarjassa tarjotaa riittää taloustaantumasta huolimatta. Siitä on nyt esimerkkinä huippukallis piparkakkutalo, jonka saa mukaansa järjettömään 78.000 dollarin hintaan.

Splash
Splash

Kyseessä on kaiken lisäksi melko pieni piparkakkutalo, joten siitä riittää hädin tuskin syömistä yksiin joulujuhliin. Erikoisen VeryFirstTon valmistamasta herkusta tekee, että se on suunniteltu ja tehty tarkasti tilaajan talon mittojen mukaisesti ja kaiken lisäksi koristeltu 150 helmellä ja yhdellä suurella rubiinilla. Jalokiviä ei luonnollisestikaan ole tarkoitus syödä, joten ihan koko rahavuori ei katoa vatsoihin tänä jouluna.

Splash
Splash