Mikä kaula-aukko! Popkaunotar teki näyttävän paluun julkkisbileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X Factor -ohjelman vuosia sitten voittanut Alexandra Burke tunnetaan kotimaassaan poplaulajana, tanssijana ja mallina. Laulajattaren Heartbreak on Hold -albumi julkaistiin pari vuotta sitten, mutta Burke sai potkut levy-yhtiöstä hiipuneen levymyynnin vuoksi.

Sittemmin popkaunotar on loistanut poissaolollaan viihdemaailmasta, mutta nyt Burke on tehnyt paluun kahden vuoden hiljaiselon jälkeen. Hän osallstui nimittäin eilen The Grosvenor House -hotellissa järjestettyyn RSPCA Animal Heroes Awards 2014 -gaalaan. Alexandran asu sai miesten jakamattoman huomion varsinkin kaula-aukkonsa ansiosta.

26-vuotias Alexandra Burke joutui taannoin kohtaamaan hurjia väitteitä, joiden mukaan hänen poikaystävänsä olisi pettänyt popkaunotarta erään mallin kanssa. Urheilijan väitetty seksikumppani paljasti asian lehdistölle ja kertoi harrastaneensa seksiä Jermain Defoen kanssa Malmaison-hotellilla. Viime vuonna laulaja kampanjoi turkiseläinten puolesta esiintymällä mainoskuvassa alastomana ”Olen mielummin alasti kuin turkki päällä” -sloganin saattelemana.