Miehen tekokäsi ”masturbaatiotilaan” suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television suorissa lähetyksissä tapahtuu monenlaisia kommelluksia, jotka välittyvät suoraan kotikatsomoihin ilman mahdollisuutta leikata mokia pois jälkikäteen. Nyt eräs hulvattomimmista on sattunut ranskankielisessä televisiolähetyksessä, jonka sketsissä esiteltiin tekokättä.

YouTube
YouTube

Kesken esittelyn mies painoi kädessä olevia nappeja, joista käden toimintoja ja asetuksia voidaan muuttaa. Yllättäen käsi alkoi vatkata voimakkaasti edestakaisin aivan kuin se olisi mennyt vahingossa masturgaatiotilaan. Todellisuudessa vastaavaa tapausta tuskin voisi käydä, mutta televisiokatsojat saivat kuitenkin tällä kertaa hyvät naurut.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat