Suomessa muka ökytaloja? TÄMÄ asettaa aivan uuden riman

Koti & Asuminen · Stara.fi

Suomessa mediat nimeävät usein julkkistähtien talot ökytaloiksi, vaikka niiden hintalappu olisi selvästi alle puolen miljoonan euron ja vaikka niissä ei ole mitään tavallisesta poikkeavaa. Nyt Yhdysvaltojen Beverly Hillsissä on ollut myynnissä todellinen ökytalo.

Beyoncen ja Jay-Z:n nimiin aktiivisesti yhdistetty luksuslukaali sijaitsee samannimisestä televisiosarjasta tutulla Beverly Hills 90210 -postinumeroalueella ja niin ikään rikkaiden suosimalla Hillcrest Road -tiellä. Talon ikkunoista, terasseilta ja uima-altaalta avautuu henkeäsalpaavat näköalat Hollywoodiin, Los Angelesiin ja Tyynelle valtamerelle.

Varsinainen maailmanluokan luksus tulee kuitenkin esiin vasta talon sisällä, jossa ei ole rahaa säästelty. Autotallin seinä laskeutuu alas yhdistäen autotallin ja olohuoneen yhdeksi suureksi autonäyttelyksi. Neliöitä talossa on noin 3.500 ja sen jokainen yksityiskohta on hiottu tarkasti. Niin on myös hintalappukin, sillä se on 85 miljoonaa dollaria.