14-vuotiaasta bodarista nousi kohu – osallistui kehonrakennuskilpailuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aberdeenissa järjestetyssä Silver City Classic Bodybuilding -kilpailussa, nähtiin ensimmäistä kertaa 14-vuotias kilpailija. Kisan organisaattorit ovat kertoneet, että Cosmo Taylor on tähän mennessä nuorin kehonrakentaja, joka on osallistunut heidän kisaansa.

Skontlantilainen Cosmo Taylor on kertonut Daily Mail -lehdelle, että hän on aloittanut bodaamisen ollessaan 11-vuotias. Nuorukaisen sisko Bronwyn Taylor on myös hurahtanut kehonrakennukseen ja hän on ottanut osaa kilpailuihin. Sisarukset treenaavat yhdessä ja tsemppaavat toisiaan kisoissa.

Cosmo Taylor on kertonut, että hänen elämänsä pyörii harrastuksensa parissa. Poika treenaa usein ennen koulua ja sen jälkeen. Taylor on kertonut, että hänen kehonrakentajaisänsä on hänen esikuvansa. Nuorukainen pyrkii seuraamaan isänsä jalanjälkiä.

Kisojen järjestäjät ovat pitäneet Cosmoa erittäin lupaavana kilpalijana. Nuorukaisella on sopusuhtainen vartalo ja varttuessaan hän tulee olemaan kovan luokan kilpailija. Sen sijaan, että Cosmo istuisi koulukavereidensa kanssa sohvalla syömässä roskaruokaa ja pelaamassa videopelejä, on hän salilla nostelemassa painoja.