RHCP-rokkari pokasi 32 nuoremman tyttöystävän!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Red Hot Chili Peppers -yhtyeen keulahahmo Anthony Kiedis on pidemmän aikaa seurustellut 20-vuotiaan australialaismallin kanssa. Helena Vestergaard on 52-vuotiasta Kiedisiä jopa 32 vuotta nuorempi. Heidän onnellinen parisuhteensa on osoittanut, että ikä on vain numeroita.

Splash
Splash

Pariskunta on ikäerostaan huolimatta onnistunut löytämään yhteisen sävelen. Parin on kerrottu seurustelleen jo kaksi vuotta ja Helenasta on tullut erittäin läheinen Anthonyn perheen kanssa.

Kiedis ja Vestergaard on pongattu useita kertoja kuhertelemassa keskenään julkisesti ja vaikuttaisi siltä, että kaksikon välillä lempi leiskuu edelleen. Daily Mail -lehden mukaan ei olisi yhtään mahdoton ajatus, että rokkari ja malli astelisivat alttarille tulevaisuudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash