Cara Delevingne ja Kate Hudson kotibileissä – video päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiitospäivän kunniaksi näyttelijätär Kate Hudson ja huippumalli Cara Delevingne ovat päättäneet kuvata hulvattoman tanssiriehan videolle. Juhlapyhien vietto on ainakin näiltä julkisuuden henkilöiltä sujunut ratkiriemukkaissa merkeissä. Hudson julkaisi tanssivideon Instagramissaan.

PART FOUR…. Happy Thanksgiving everyone! From our family to yours, peace and love @juleshough @caradelevingne #lovemyfamily #UptownFunk #markronson #thanksgivingdancewars #dancebattle #SuchABlast

A video posted by Kate Hudson (@katehudson) on

Huippumalli Cara Delevingnellä näyttää olevan paljon julkisuudesta tunnettuja ystäviä. Juhlapyhien aikaan Delevingne oli palannut kotiinsa Englantiin ja saanut kutsun liittyä Kate Hudsonin seuraan heidän viettäessään amerikkalaista juhlapyhää, kiitospäivää.Mukana oli ilmeisesti myös tuottajaguru Mark Ronson, joka tunnetaan erityisesti Amy Winehousen hovituottajana.

Tanssirieha sai alkunsa siitä, kun ammattitanssija Julianne Hough oli haastanut Hudsonin leikkimieliseen tanssikisaan sosiaalisessa mediassa. Hudson oli kuvannut kiitospäivän jammailuhetken videolle ja julkaissut sen netissä vastatakseen Houghn heittämään haasteeseen. Lopputulos oli kerrassaan hervotonta katseltavaa.