Mykistävä suoritus: Maailman nopein puhuja esitti hittibiisin 20 sekunnissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joidenkin ihmisten on kerrottu sanovan sata sanaa sekunnissa. Tämä ei tietenkään ole mahdollista, mutta 500 sanaa minuutissa kuulostaa jo uskottavammalta. John Moschitta oli aikoinaan maailman nopeimmin puhuva mies, ja hän antoi myös tyylinäytteensä televisioon.

YouTube
YouTube

Esittelemme vuonna 1987 julkaistun videon, jolla on Moschittan taidokas puhetyylinäyte. Mies nimittäin lausuu legendaarisen Michael Jacksonin Bad-kappaleen ensimmäisen säkeistön sanat uskomattomaan 20 sekuntiin. Hän kertoo oppineensa nopea puhetaidon osittain siksi, että hänen perheeseensä kuului viisi siskoa ja miehen oli yksinkertaisesti pärjättävä heille.

Alla ovat sanat kaikkien seurattavaksi. Lausuntanäyte alkaa videon kolmannen minuutin kohdalta. Moschitta pitää suoristustaan hieman surkeana, koska kaikki sanat eivät toistuneet hänen mielestään täydellisesti.