Miehet tutustuivat seksileluihin – reaktiot videoitiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Masturbointi on yhtä luonnollinen asia kuin nenän niistäminen. Tosin omaromantiikka tuottaa yleensä suunnatonta mielihyvää, eikä sitä suosita julkisella paikalla tapahtuvaksi. Nyt verkossa on julkaistu miesten reaktioita nykyaikaisiin seksivälineisiin liittyen.

Miehet saattavat väittää, etteivät kaipaa elämäänsä seksivälineitä. Onhan heillä terveet kädet. Silti aikuisten lelukaupoista ostetaan huikea määrä penisrenkaita, penispumppuja ja anustappeja. Listoilla on myös joukko erilaisia masturbointiväineitä aina suihinottomaateista käteenvetohanskoihin.

Videon perusteella voidaan sanoa, että aluksi miehet kiusaantuvat leluista ja niiden tutkimisesta. Erikoiset lelut saavat kuitenkin vuorokauden jälkeen jopa positiivisia kommentteja, vaikkakin vain yksi testihenkilöistä on totaalisen riemastunut tuotteista. Joku voisi väittää, että loput miehet ovat liian kainoja kertomaan totuuden masturbointinautinnostaan, ja suurin osa heistä jatkaa välineiden käyttämistä kaikessa hiljaisuudessa.