Onneksi olkoon, Suomi! Eduskunta äänesti TAHDON

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen eduskunta on hetki sitten äänestänyt tasa-arvoisesta avioliittolaista ja hyväksynyt sen selvin lukemin. Päätöksellä Suomi on viimein siirtymässä tasa-arvoiseen yhteiskuntaan, jossa avioliitto on kaikkien oikeus huolimatta kumppanin sukupuolesta.

Vilkkaan kampanjoinnin ja keskustelun jälkeen eduskunta äänesti tänään lakivaliokunnan päätöksestä, jossa lakivaliokunta hylkäsi taannoin tasa-arvoisen avioliittolain äänin 8-9. Tänään eduskunta äänesti samasta asiasta ja oli lakivaliokunnan kanssa eri mieltä. Eduskunnassa lain puolesta äänesti 105 kansanedustajaa ja vastaan 92 kansanedustajaa.

Uusi avioliittolaki etenee seuraavaksi suureen lakivaliokuntaan, josta se siirtyy hyväksymisen jälkeen suureen valiokuntaan ja sieltä edelleen eduskunnan täysistuntoon.

tahdon2013