Isäntä opetti koiralleen melkoiset temput

Viihdeuutiset · Annika Kela

Espanjalainen ranskanbulldoggi Benito on opetellut herkut mielessään muutaman taidon, joita esittelemällä hänet palkitaan. Benito osaa muun muassa näyttää tassullaan tervehdyksen joka kerta, kun hänen omistajansa sanoo ”Eläköön Espanja!”.

YouTube
YouTube

Koira on myös oppinut tunnistamaan Espanjan politiikasta tunnetun Pablo Iglesiasin nimen käskynä esittää kuollutta. Aina kun Beniton omistaja mainitsee Pablo Iglesiasin se kaatuu maahan ja esittää olevansa kuollut koira. Söötti koira temppuilee palkinnon toivossa tietämättä, että se esittää poliittisia kannanottoja tempuillaan.

Videon nähneet espanjalaiset ovat pitäneet pientä ranskanbulldoggia suloisena, vaikka se tekeekin videolla fasismiin yhdistettäviä kannanottoja. Benito Mussolini tunnetaan fasismin keskeisenä perustajana ja koiranomistaja on selvästi nimennyt ranskanbulldogginsa hänen mukaansa. Pablo Iglesias kuuluu Espanjan yhdistyneeseen vasemmistopuolueeseen.