Näyttelijäveteraani popkaunottaresta: ”Esiintyy kuin prostituoitu”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Komediennena ja laulajattarena tunnettu Bette Midler on kovin sanoin kritisoinut Ariana Granden esiintymistä The Telegraph -lehden haastattelussa. Midler oli kiinnittänyt huomiota neitokaisen tyyliin muun muassa hänen musiikkivideoissaan ja todennut Granden olevan ”kuin prostituoitu”.

Vaikka Midler kertoi olleensa vakuuttunut 21-vuotiaan laulajattaren äänestä, oli hänen mielestään tytön esiintyminen liian halpamaista ja rivoa. Daily Mail -lehden mukaan Ariana oli järkyttynyt kuullessaan, mitä mieltä Midler oli hänen musiikkivideoistaan ja Granden mielestä Midler on tekopyhä. Tähtönen päätti kirjoittaa Twitterissä viestin, jossa hän kertoi pettymyksestään ja muistutti ihmisiä siitä, että Bette Midler on feministi.

Midler vastasi naisen viestiin vitsikkäällä tavalla, jossa hän korosti sitä, että rivosta esiintymistyylistä huolimatta Grandella on erittäin hyvä lauluääni. Komedienne vitsaili tekstissään olevansa myös itse kuin vanha prostituoitu, joten ei hänellä ole varaa arvostella ketään. Bette oli kertonut rehellisen mielipiteensä nuoren laulajattaren vähäpukeisesta esiintymisestä, eikä Granden tarvitse olla asiasta samaa mieltä.