Maailman upein sauna? Ei yllättäen sijaitse Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat tunnetusti saunakansaa, ja ympäri maailmaa sauna yhdistetään nimenomaan Suomeen ja suomalaisiin. Maailman paras sauna on monelle saunojalle luonnollisesti se oma tunnelmallinen kotisauna. Maailman design-mielessä upein sauna saattaa kuitenkin sijaita tuhansien kilometrien päässä Suomesta.

Partisanprojects.com
Partisanprojects.com

Kanadaan on nimittäin nyt rakennettu poikkeuksellisen näyttävä design-sauna, The Grotto Sauna, jonka kuvia myös suomalaiset ovat ihastelleet huokaillen. Pyöreitä muotoja ylistävä rakennelma on tehty puusta ja rakennuksen pinta-ala on noin 100 neliötä. Katso kuvat tästä.

Saunarakennus sijaitsee yksityisessä omistuksessa olevan saaren pohjoisrannalla upean rantakivimuodostelman päällä. Grotton maisemat ovat onneksi lähes identtiset suomalaisen luonnon kanssa, joten sauna sopisi hyvin vaikkapa täkäläiselle kesämökille.

Partisanprojects.com
Partisanprojects.com