Madonna adoptoi taas Afrikasta? Matkusti Malawiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poplegenda Madonna on matkustanut Malawiin kahden adoptiolapsensa kanssa. Tähden on nähty vierailevan muun muassa orpokodissa ja sairaalassa, joita hän rahoittaa. Madonna on räpsinyt paljon kuvia matkaltaan ja lisännyt Instagramiinsa. Nyt reissun syy puhuttaa.

Werking on my skilzz @missionariesofcharity #raisingmalawi #rebelheart

Фото опубликовано Madonna (@madonna)

Orpokodissa asuva taapero Maria on lehtitietojen vedonnut suuresti poptähteen, joka on viettänyt pienokaisen kanssa paljon aikaa vieraillessaan orpokodissa. Daily Mail -lehti epäilee, että tähti on menettänyt sydämensä taaperolle ja haluaa adoptoida hänet.

Madonna on adoptoinut Afrikasta kaksi lasta, David Bandan ja Mercy Jamesin, ja molemmat ovat tähtösen mukana Malawissa. Lasten adoptio aiheutti aikanaan kovasti kohua. Madonna ei ole ollut Malawissa pariin vuoteen, vaikka hänellä on siellä paljon hyväntekeväisyysprojekteja.

Syynä poissaololle on ollut riita Malawin entisen presidentin kanssa, joka äityi siihen pisteeseen, että presidentti haukkui tähtöstä julkisesti ylimieliseksi ja turhamaiseksi. Uuden presidentin myötä Madonna on palannut takaisin Malawiin.

Who's That Girl? #raisingmalawi

Ein von Madonna (@madonna) gepostetes Foto am

I just met a girl named Maria. @missionariesofcharity.

Фото опубликовано Madonna (@madonna)