Tankotanssija uhmasi painovoimaa – esitys vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ranskalainen tankotanssin ammattilainen Karo Swen on julkaissut videon upeasta tanssiesityksestään. Naisen liikehdintä tangon ympärillä on huumaavaa katsottavaa. Neitokaista voisi luulla akrobaatiksi hänen tekemänsä esityksen perusteella.

YouTube
YouTube

Tangon ympärillä voimistelu vaatii paljon voimia, tarkkuutta, joustavuutta ja ennen kaikkea tasapainoa. Swen esittää koreografiaansa luontevasti ja vaativimmatkin liikkeet näyttävät olevan hänelle helppoja suorittaa.

Ranskattaren liikehdintä on kerrassaan luomavaa katsottavaa ja hän onnistuu yllättämään katsojansa liikkeillä, jotka ovat muista tanssilajeista poimittuja. Esitys on leikkisä ja mielikuvituksellinen. Neitokainen on kauniisti yhdistänyt tanssin ja voimistelun yhteen.