Naisten unelma? Timantinmuotoinen vibraattori tuo nautintoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuka sanoi, että naisten seksilelujen tulee olla silikonilta haisevia tai muovisia ja täriseviä sauvoja, jotka loistavat sateenkaaren eri väreissä? Suurikokoisia ”surinasussuja” on kaiken lisäksi hankala säilyttää huomaamattomasti. Nyt esittelyyn nousee uusi timanttinen vibraattori.

Bijoux Indiscrets
Bijoux Indiscrets

Bijoux Indiscrets Twenty One on maailman ensimmäinen ladattava vibraattori, joka muistuttaa ulkonäöltään tyylikästä timanttia. Se toimitetaan omistajalleen mustassa korurasiaa muistuttavassa laatikossa. Femail First -sivuston testaaja hehkuttaa, että timantti on helppokäyttöinen ja ajaa asiansa. Siinä on kolme eri nopeutta ja seitsemän värinätyyliä. Tuote on vedenkestävä.

– Timantin leveä osa istuu täydellisesti käteen, mutta timanttia voi myös pyöritellä klitoriksen ympärillä ja värinävaihtoehtoja on helppo vaihtaa peukalolla samanaikaisesti. Vibraattori on pieni ja hiljainen, joten sitä on voi käyttää, vaikka kotona olisi samaan aikaan muitakin, testihenkilö vinkkaa.