Varusteleka myy Ruotsin lippua – esittely tuskin innostaa länsinaapureita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen verkkokauppa Varusteleka on ollut useita kertoja otsikoissa erikoisten markkinointitempausten merkeissä, sillä räväkät kampanjat ovat saaneet usein viranomaisten huomion. Taannoin kerroimme videosta, jossa yritys kutsui Arnold Schwarzeneggerin kylään.

Varusteleka, Ruotsin lippu
Varusteleka, Ruotsin lippu

Nyt Varusteleka hauskuttaa suomalaisia pilailemalla rakkaan naapurimaamme Ruotsin kustannuksella. Se nimittäin myy verkkokaupassaan Ruotsin lippua, jonka nimike on ”Jonkun maan lippu” ja esittelytekstikin on melko lyhyt ja osuva.

– Me ei olla ihan varmoja minkä maan lippu tää on. Katottiin kartasta, muttei löydetty. Purjerenkaat ripustamista varten, materiaali 100% polyester, lipusta kerrotaan.