Video opettaa ulkomaalaiset saunomaan – mukana sekasauna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen sauna on maailmankuulu ja mystinen paikka, jota monet ulkomaalaiset jopa hieman pelkäävät. Useimmilla syynä on alastomuuden tabu, sillä monissa maissa ei ole tapana näyttäytyä alastomana muiden nähden edes kotona – puolisoa lukuunottamatta.

Verkossa on onneksi julkaistu video, jossa ulkomaalaisille kerrotaan seikkaperäisesti miten Suomessa tulee saunoa. Hieman kieli poskessa tehty video esittelee saunan ja saunomisen vaiheet helppotajuisesti ja tietenkin kuvien kera.

Alastomuuden ollessa tabu lienee videon alastomuuskohtaukset monille odottamattoman rohkeita varsinkin kun videolla nähdään myös kahden pariskunnan sekasauna. Joka tapauksessa video on hyvä perusopastus oikeanlaisen saunomisen saloihin ja esittelee samalla Suomen upeita kesämaisemia.