Jennifer Lawrence pantiin piinapenkkiin: ”Sinulla todellakin on munat!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijättärenä ja komediennena tunnettu Elisabeth Banks teki humoristisen haastattelun, jossa hän esitti kiperiä kysymyksiä näyttelijätär Jennifer Lawrencelle. Naiset näyttelevät vastakkain ensi-iltansa saaneessa Nälkäpeli: Matkijanärhi osa 1 -elokuvassa.

YouTube
YouTube

Hulvattomassa haastattelussa Banks selvittää onko Jennifer Lawrence kovanaama ja jos on, niin kuinka paljon. Elisabethin Ask A Badass -haastattelussa Lawrence kertoo olevansa 1-10 asteikolla noin 1-2 tasoinen kovis, eli toisin sanoen neito myöntää olevansa pehmo.

Haastattelutilanne vaikuttaa olevan kaikkea muuta kuin virallinen ja naisten keskustelu lähtee jatkuvasti raiteiltaan. Hauskaan Ask A Badass-haastatteluun on ottanut osaa muun muassa näyttelijä Morgan Freeman ja laulaja Lenny Kravitz. Komedienne on ottanut tehtäväkseen haastatella tämän hetken kuumimpia kovanaamoja, joten haastatteluille on odotettavissa jatkoa.