Julia Pereira levitti aurinkorasvat timmille bikinivartalolleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinokaunotar Julia Pereira viettää mielellään aikaa aurinkoisilla rannoilla, mikä ilmenee neitokaisesta viime aikoina otetuista paparazzikuvista. Tähtikaunotar ei tunnu saavan auringosta ja aalloista tarpeekseen, sillä hän tuntuu elävän maailman uimarantoja kiertäen.

Eilen Julia kuvattiin nautiskelemassa auringosta Miami Beachilla, jossa hän näytti esimerkkiä muille auringonottajille levittämällä huolellisesti aurinkorasvaa vartalolleen ja kasvoilleen.

Viime vuonna Julia Pereira oli vahingossa vilauttaa hieman liikaa intiimialueita ympärillään pyöriville paparazzikuvaajille, mutta lopulta Pereira onnistui kuitenkin pitämään paikkansa piilossa. Rohkeisiin asuihin pukeutuvat neitokainen on ollut viime aikoina melko usein julkisuudessa.