Katusoittajat saivat yllättävän vieraan – papparainen varasti show’n

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tanssimisesta nauttiva 87-vuotias vanhus on ilahduttanut Winchesterin asukkaita jo vuosia tanssimalla kaupungin kaduilla. Aina kun kaduilla on musiikkia tai katutaiteilijoita soittamassa ilmestyy myös Ronald Burgess paikalle ja alkaa tanssia.

YouTube
YouTube

Kaupunkilaisille vanhan miehen tarina on tuttu. Sen mukaan mies on alkanut tanssia kaduilla sen jälkeen, kun hänen vaimonsa ja tanssikumppaninsa Dorothy menehtyi vuonna 1998. Burgess on kertonut tanssimisen olevan hänelle mielekästä puuhaa ja se muistuttaa yhteisistä ajoista hänen vaimonsa kanssa.

Burgess on varsinainen luonnonlahjakkuus, sillä hän ei ole koskaan käynyt tanssitunneilla. Vanhus nauttii suuresti musiikin kuuntelusta ja hän on kertonut tanssimisen olevan luonnollinen osa ilmiötä, jossa musiikki vie mennessään. Vanhuksen tanssimisesta on kuvattu useita videoita, ja hiljattain yksi videoista julkaistiin netissä. Daily Mail -lehden mukaan vanhus on kertonut videon katsojille terveisiä, että hänen seurakseen saa tulla tanssimaan mikäli joskus poikkeaa Winchesterissä.