Pippa Middleton kuvattiin häissä – tässä kohukaunottaren tyylinäyte

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Pippa Middletonin peppu sai aikoinaan massiivisen mediahuomion siskonsa Kate Middletonin ja prinssi Williamin häissä. Sittemmin seurapiirikaunotar julkaisi Celebrate-kirjan, joka osoittautui flopiksi. Viime aikoina Pippa on ollut poissa parrasvaloista.

Viime viikolla Pippa kuvattiin kuitenkin jälleen pitkästä aikaa häissä, kun hän saapui kumppaninsa Nico Jacksonin kanssa häävieraaksi Italiassa järjestettyyn seremoniaan. Tällä kertaa Pippan asusta ei noussut yhtä suurta kohua kuin siskonsa häissä, mutta asukokonaisuus oli hillityn tyylikäs ja rohkean värikäs.

Pippa Middleton vei aikoinaan ikimuistettavasti huomion siskonsa Kate Middletonin kuninkaallisissa häissä vuonna 2010, kun naisen takamus nousi median kiinnostuksen kohteeksi. Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti taannoin ihastuksensa Pippa Middletoniin, ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti takapuolestaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa.