Koira joutui pytonkäärmeen saaliiksi – mies pelasti varmalta kuolemalta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intian Karnatakassa on kuvattu hurja video, jossa valtava pyton on kietoutunut koiran ympärille ja alkanut kuristaa koiraa. Hätääntynyt koiranomistaja on sattunut paikalle ja näkee karmaisevan näyn pusikossa.

YouTube
YouTube

Epätoivoiselta näyttävä tilanne ei estä omistajaa yrittämästä pelastaa pinteeseen joutunutta koiraansa. Mies alkaa huitoa käärmettä löytämällään risulla ja huutelee käärmettä päästämään koirasta irti. Koiranomistajan ystävä kuvaa vieressä järkyttävää tapahtumaa videolle. Lopulta käärme luovuttaa ja vapauttaa koiran otteestaan.

Kaikkien hämmästykseksi koira vaikuttaa olevan täysin kunnossa, vaikka pyton olikin pitänyt sitä tiukasti otteessaan. Käärmeeltä jäi saalis syömättä ja se luikertelee takaisin pusikkoon.