Setä vaihtoi veljenpojan kakkavaipan – et usko miten vaikeaa oli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pienokaisten kakkavaippojen vaihtaminen sujuu vanhemmilta yleensä kylmänviileän rutiinin avulla. Vanhemmat voivat kiusata kavereitaan yllättävillä vaipanvaihtotehtävillä, eivätkä kaikki suoriudu hommasta yhtä mallikkaasti kuin lapsen isä tai äiti. Kakkavaipat saattavat nimittäin hieman haiskahtaa.

YouTube
YouTube

Nyt vaippavuoroon on päässyt Chris-setä, jonka suoritus on kuvattu videolle koko maailman katseltavaksi. Jo videon alussa on selvää, että kakkavaipan vaihtaminen ei ole Chrisin lempipuuhaa, ja mies yökkii kovaäänisesti pelkästä hajusta.

Miehen suoritus muuttuu nopeasti surkuhupaisaksi komediaksi, kun hän vihdoin kerää tarpeeksi rohkeutta kurkatakseen hajun alkuperään. Loppuvideo näyttää, kuinka hankalaksi yksi vaipparumba voi lopulta johtaa.

Videon julkaissut Peta Reynolds nauraa avoimesti lapsiaan vahtivalle veljelleen. Tilanteesta tekee vielä mehukkaamman se, että isä itse on ollut rentoutumassa ja golfaamassa, kun hän on jättänyt Chrisin hoitamaan lastenhoidon pakollisine puuhineen. Vaippasankari ihmettelee sedän yökkimistä, ja Chris lohduttelee lasta, että on vain hieman kipeä.