Koira ”tanssii” Flo Ridan tahdissa – tätä taitoa ei jokainen koira osaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tanssivat eläimet saavat aina ihmiset nauramaan. Olipa kyseessä sitten tangoa askeltava papukaija, teknoa fanittava delfiini tai klassisen musiikin tahdissa keinuva kissa, nousee eläimen tanssivideosta varma nettihitti. Nyt jammailuvuoroon pääsee saksanpaimenkoira.

YouTube
YouTube

Videolle on kuvattu koira, joka istuu autossa. Autossa soi Flo Ridan jättihitti Low, ja totta kai koira aloittaa tanssia musiikin tahdissa. Lemmikkieläin ei kuitenkaan liikuttele raajojaan, päätä tai kuonoaan, vaan keskittyy korvien heiluttelemiseen. Täydellisesti tahdissa liikkuvat korvat ovat huvittavan näköiset.

Emme saaneet selville nauttiiko koira musiikista vai aiheuttaako se sille korvia taaksepäin vetäviä puistatuksia. Olemme aiemmin kertoneet, että koirat osoittavat tunteitaan ilmeillä. Koiran korvien asennolla on suuri merkitys tunteiden esittämisessä, ja tutkimusten mukaan koirat liikuttavat yleensä vasenta korvaansa uuden tuttavuuden tavatessaan.