Adriana Lima esitteli kuntotreeninsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet mieltävät Brasilian jalkapallomaaksi, mutta maasta on noussut kuuluisuuteen myös useita huippumalleja. Yksi heistä on Adriana Lima, joka on tehnyt menestyksekästä uraa esimerkiksi Victoria’s Secret -brändin listoilla.

YouTube
YouTube

Kansainvälisen supermallin on pysyttävä hyvässä fyysisessä kunnossa, ja Adriana Lima pitää itsestään huolen ahkeran kuntoilun voimin. Victoria’s Secretin tuoreilla Train Like an Angel -videoilla 33-vuotias huippumalli esittelee kunto-ohjelmaansa. Video siis tarjoilee silmänruoan lisäksi hyviä neuvoja oman hyvinvoinnin parantamiseen.

Vuodesta 2000 Victoria’s Secretillä työskennellyt Adriana Lima on toiminut uransa aikana vuosina 2003 ja 2009 Maybelline -kosmetiikkasarjan mainoskasvona. Hänellä on kaksi lasta, Sienna ja Valentina, urheilijamiehensä Marko Jaricin kanssa. Nainen on ollut naimisissa vuodesta 2009 lähtien serbialaisen koripallotähden kanssa.