Julia Pereira esitteli ensi kesän kuumimman rantatrendin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinokaunotar Julia Pereira viettää mielellään aikaa aurinkoisilla rannoilla, mikä ilmenee neitokaisesta viime aikoina otetuista paparazzikuvista. Tähtikaunotar ei tunnu saavan auringosta ja aalloista tarpeekseen, sillä hän tuntuu elävän maailman uimarantoja kiertäen.

Viikonloppuna Julia Pereira lomaili Miami Beachilla, jossa hän piipahti välillä noutamaan itselleen hieman kuumaa juomaa. Kaunotar kietaisi bikinien alaosansa ympärille rennot valkoiset pitsihenkiset shortsit. Aika näyttää onko kyseessä ensi kesän rantahitti myös Suomessa.

Viime vuonna Julia Pereira oli vahingossa vilauttaa hieman liikaa intiimialueita ympärillään pyöriville paparazzikuvaajille, mutta lopulta Pereira onnistui kuitenkin pitämään paikkansa piilossa. Rohkeisiin asuihin pukeutuvat neitokainen on ollut viime aikoina melko usein julkisuudessa.