Ranskanbulldoggi heitti voltin rannalla – hellyttävä näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Niinhän sitä sanotaan, että vahingonilo on paras ilo. Suupielet lähtevät herkästi kohoamaan ylöspäin, kun pääsee todistamaan esimerkiksi sitä, että joku liukastuu tai kompastuu hauskalla tavalla. Nyt videolle on saatu taltioitua hellyttävä tapaus, kun ranskanbulldoggi heittäytyy juostessaan kierimään hiekalla.

YouTube
YouTube

Videossa näkyy hidastettuna, miten koira kaatuu parin voltin kera sotkeuduttuaan jalkoihinsa kesken kovan vauhdin. Bulldoggien perusominaisuuksiin kuuluu leikkimielinen luonne, sekä herkkä oppimiskyky. Tästä syystä netti onkin pullollaan videoita, joissa ranskanbulldoggit tekevät erilaisia temppuja herkulliset palkinnot mielessään.

Stara uutisoi juuri viime viikolla, miten espanjalainen ranskanbulldoggi Benito on opetellut muutaman hauskan tempun, joita esitteli omistajansa kuvaamalla Youtube-videolla. Ranskanbulldoggit ovat alunperin olleet hyödyllisiä työläisperheiden lemmikkejä ja pitäneet pihapiirin siistinä pikkujyrsijöistä. Nykyään nämä hurmaavat seurakoirat keskittyvät isäntäperheissään lähinnä leikkimiseen ja ihmisten viihdyttämiseen.