Mies kiinni pettämisestä – tyttöystävän purki raivonsa Mersuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme uutisoineet lukuisista tapauksista, joissa petetyt tai jätetyt tyttö- tai poikaystävät ovat kostaneet entisille puolisoilleen mitä kekseliäämmillä tavoilla. Jostain syystä nämä kostot kohdistuvat usein ex-puolisoiden autoihin.

Twitter
Twitter

Tuorein varoittava esimerkki tulee Kolumbiasta, missä Pabil Muniz Quintanilla jäi kiinni tyttöystävälleen Maria Alejandra Samaniegolle pettäessään häntä toisen naisen kanssa. Maria ei huutanut tai raivostunut, vaan odotti tyynesti parin tunnin ajan purkaakseen raivonsa Pabilin autoon.

Myöhemmin miehen valkoinen Mercedes-Benz oli laitettu Marian toimesta uuteen uskoon vedenkestävällä tussilla. Pabilin auto oli töhritty solvauksilla, joissa miestä kutsuttiin muun muassa narkkariksi, huonoksi panoksi ja pienen peniksen omistajaksi. 25-vuotias Maria jakoi videon operaatiostaan myöhemmin internetiin, jossa se keräsi nopeasti satoja tuhansia katselukertoja.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.