77-vuotias mummeli ryhtyi voimanostajaksi – ällistyttävä näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalainen isoäiti on osoittanut olevansa kovassa kunnossa, sillä hän jaksaa nostaa tuplasti oman painonsa verran. Pieni ja pippurinen teräsmummo painaa alle 50 kiloa ja hän jaksaa nostaa 100 kilon edestä painoja.

YouTube
YouTube

Sinnikäs 77-vuotias on salilla tuttu näky ja hän on osoittanut olevansa vahvempi kuin moni häntä nuorempi. USA Today -lehden mukaan isoäiti on osallistunut useisiin kisoihin ja voittanut omassa sarjassaan useita pääpalkintoja. Teräksinen senioriurheilija on muun muassa voittanut tänä vuonna World Natural Powerlifting Federationin palkinnon Lifter of the Year, eli vuoden nostajan palkinnon.

Isoäiti on kertonut, että muutama vuosi sitten hän aloitti treenamisensa kolmen kilon painoilla ja työsti itseään hitaasti eteenpäin. Nyt hän jaksaa nostaa kaksi kertaa oman painonsa ja on yksi salin kovakuntoisimmista naisbodareista.

Mummo on kertonut, että treenaamisen myötä hän on alkanut voida paremmin ja sen lisäksi hän on paljon virkeämpi kuin ennen. Isoäiti on sitä mieltä, että ikä on vain numeroita ja liian monelle ihmiselle varttunut ikä on vain tekosyy olla tulematta salille bodaamaan.