Movember sai tuskallisen lopun – näinkin viikset voi poistaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hauskoista nettivideoistaan tunnettu Mehdi Sadaghdar on kasvattanut marraskuun aikana itselleen tuhdit Movember-viikset. Mies on kertonut, että vaikka viiksien perimmäinen syy onkin valistaa tärkeistä asioista, on hän huomannut viiksillä olevan ikäviäkin vaikutuksia.

YouTube
YouTube

Mies muun muassa vitsaili, että hän on alkanut pelästyä peilikuvaansa, sillä hän muistuttaa etäisesti Saddam Husseinia. Mies vertasi itseään myös kuuluisaan Queen-yhtyeen solistiin Freddie Mercuryyn. Viiksekkään marraskuun jälkeen on aika ajella viikset pois. Sadaghdar päätti testata tunnettuja karvanpoistkokikkoja, joita naiset käyttävät.

Mehdi ei selvästikään tiennyt mihin hän oli ryhtymässä, sillä hän kokeili muutamia erittäin kivuliaita karvanpoistotyylejä. Mies otti testiinsä muun muassa vahaliuskat, karvanpoistosähkön ja liekillä polttamisen. Ensimmäisenä mies testasi karvanpoistovahaa ja se tuotti niin paljon tuskaa, että hän päätti siirtyä seuraavaan kikkaan.

Mies oli jostain kuullut, että sähköllä voi poistaa karvoja, joten hän oli nikkaroinut oman sähkölamauttimensa, jonka suuntasi viiksiinsä. Kuten arvata voi, keino ei ollut kovin tehokas, mutta sen sijaan kipua se sai aikaan. Viimeisenä mies yritti ajella viiksensä polttamalla ne sytkärillä. Mies sytytti viiksensä tuleen vain todetakseen, että sekään ei ollut kovin tehokas keino poistaa karvoja. Mies epäonnistui tehtävässään, mutta ainakin hän sai hulvatonta kuvamateriaalia aikaan.