Perheenäiti rajuissa perhekuvissa – sossutädit iskisivät heti Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen lastensuojelun tila on tunnetusti katastrofaalinen, sillä peräti kolmannes alalla toimista on epäpäteviä. Osin juuri siksi Suomessa tehdään runsaasti laittomia huostaanottoja – ja samalla jätetään pelastamatta lapsia todellisista ongelmaperheistä. Nyt verkossa nähdään perheenäidin kuvakooste, joka johtaisi Suomessa ainakin vakaviin ongelmiin.

Susan Copich Photography
Susan Copich Photography

Valokuvaaja Susan Copich on nimittäin ryhtynyt ikuistamaan ja julkaisemaan poikkeuksellisen rajuja perhekuvia, joissa jokaisessa on mukana jokin synkkä elementti. Domestic Bliss -nimisessä kuvasarjassa hän esimerkiksi juo punaviiniä yhdessä lastensa kanssa, istuu lasten kanssa kylpyammeessa hiustenkuivaaja kädessään, kourii uimahousuista miestä lasten nähden, on tappamassa perheen lemmikkiä ja juo konjakkia tonttulakki päässään.

Amerikkalainen Copich kertoo verkkosivuillaan olevansa todellisuudessa helikopteriäiti, joka huomasi yllättäen keski-ikäistyneensä ja puuttuvansa kaikista perhekuvista. Hän päätti korjata tilanteen hieman eri tavalla kuin monet muut perheenäidit olisivat tehneet. Katso kaikki perhekuvat tästä.

Susan Copich Photography
Susan Copich Photography
Susan Copich Photography
Susan Copich Photography

PÄIVITYS: Kylpyammekuvassa on tietenkin hiustenkuivaaja, eikä silitysrauta.