Victoria Beckham palasi malliksi – poseerasi AIDS-päivän kunniaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen jäsenenä ja nykyisin muotiguruna tunnettu Victoria Beckham on viettänyt viime vuodet poissa julkisuuden valokeilassa ja keskittyen pääasiassa perheeseensä. Taannoin silikonirintansa poistanut kaunotar on nyt palannut hetkeksi malliuralle.

Splash
Splash

Unicefin hyvän tahdon lähettiläs Victoria Beckham on luonut hyväntekeväisyyteen oman t-paitamallinsa, josta saatavilla tuotoilla on määrä yrittää osaltaan taltuttaa AIDS-epidemia maailmasta vuoteen 2030 mennessä. Paita tehtiin Maailman AIDS -päivän kunniaksi, ja teemapäivän merkki koristaa paidan rintamusta.

Paitaa myydään sekä Victorian omassa muotiliikkeessä Lontoon Dover Streetillä että myös Beckhamin verkkokaupassa osoitteessa victoriabeckham.com. Paita maksaa Britanniassa 90 puntaa, eli noin 120 euroa ja se on myynnissä koko joulukuun ajan.

Victoria Beckham on tunnettu pettämättömästä tyylitajustaan, ja hän avasi hiljattain Lontoossa oman vaateliikkeensä. Tähtönen on aiemmin suunnitellut vaatteita ja kokonaisia vaatemallistoja, joten oman vaateliikkeen avaaminen oli askel eteenpäin. Mikäli liike menestyy, on odotettavissa, että myös Amerikka saa oman Victoria Beckham muotiliikkeensä.