22-vuotias huippumalli biletti niukkaa niukemmassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Cara Delevingne lopetti taannoin lesbosuhteensa näyttelijätär Michelle Rodriguezin kanssa. Sittemmin hän on ollut runsaasti esillä mediassa mallintöidensä ansiosta. Taannoin hän poseerasi täysin alastomana Allure-lehden sivuilla.

Eilen supermalli juhli Lontoon yössä yhdessä julkkisystäviensä Rihannan ja Kendall Jennerin kanssa. The Cafe Royal -hotellin edustalla kuvattu Cara oli pukeutunut bileisiin erittäin niukkaan asuun, jota olisi voinut verrata lähes yöpukuun. Julkkiskolmikko oli kaupungissa British Fashion Awards -tapahtuman merkeissä.

22-vuotias Cara Delevingne on esiintynyt lukuisten kollegoidensa kanssa catwalkilla muun muassa New Yorkissa alkuvuodesta järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.