James Bond -harvinaisuudet huutokaupataan – muistatko nämä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin salainen agentti 007 James Bond on seikkaillut elokuvissaan vuodesta 1962 saakka monenlaisilla scifi-laitteilla, joista monista on kuitenkin tullut vuosikymmenten saatossa täyttä totta. Keräilijät pitävät Bond-aiheisia esineitä arvossaan, ja nyt niitä on tulossa myyntiin.

Splash
Splash

Hollywoodissa järjestetään 5. – 6. joulukuuta The Icons and Idols: Hollywood -niminen huutokauppa, jossa myydään kolme James Bond -elokuvissa nähtyä kulkupeliä ja muun muassa nojatuoli.

Octopussy-elokuvan alussa nähty lentokone tulee maksamaan ennusteiden mukaan jopa 300.000 dollaria, Kuolema saa odottaa -elokuvassa nähty ilmatyynyalus myydään arviolta 50.000 dollarilla ja Elät vain kahdesti -elokuvan helikopterin pienoismalli noin 10.000 dollarilla. Viimeksi mainitun elokuvan Bond-pahiksen nahkainen nojatuoli tuottaa arviolta 3.000 dollaria.

Splash
Splash
Splash
Splash