Awww… Koira pennusta kolmevuotiaaksi 23 sekunnin videolla

Viihdeuutiset · Annika Kela

San Franciscossa asusteleva koiranomistaja on julkaissut netissä hauskan videon rhodesiankoirastaan, jossa näytetään kuinka paljon koira muuttuu kolmen vuoden aikana. Sophia-koira on ensimmäisissä kuvissa kahden kuukauden ikäinen ja viimeisessä kuvassa kolmen vuoden iässä.

YouTube
YouTube

Mies on omistautunut projektilleen ja lopputuloksena siitä on upea video, jossa näytetään kuinka pienestä pennusta tulee iso aikuinen koira. Daily Mail -lehden mukaan mies ei ole pitänyt kuvausprojektia haasteellisena, sillä Sophia on kiltisti pysynyt paikoillaan, kun siitä on räpsitty kuvia projektia varten.

Omistaja kertoi Facebook-sivuillaan, että hän otti vaimonsa avustuksella koirasta kuvia joka viikonloppu kolmen vuoden ajan ja ilmoitti ylpeänä, että nyt hänen projektinsa on tullut päätökseen. Koiranomistajan julkaisema video on saanut innokkaan vastaanoton ja sitä on jaettu sosiaalisessa mediassa tuhansia kertoja.