Lady Gagan mauton asu ihmetytti New Yorkissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Lady Gaga nähtiin toissapäivänä New Yorkissa erikoisessa asussa. Laulajatar oli nimittäin verhoutunut valtavaan valkoiseen turkkiin, ja käsineinä tähtösellä nähtiin näätäeläimen päätä muistuttavat hanskat. Eläintenoikeusorganisaatio PETA on ollut laulajan asusta suivaantunut.

Gagan pukeutumistyyli on perinteisesti kaikkea muuta kuin ennalta-arvattava. Laulajatar nähtiin äskettäin keikistelemässä Pariisin hyytävillä kaduilla pelkissä alusvaatteissa ja nyt Gaga bongattiin New Yorkin kaduilla mahtailevaan ja peittävään turkikseen pukeutuneena.

Laulajatar on saanut paljon kritiikkiä osakseen, sillä eläintensuojelijat ovat närkästyneitä naisen turkista. Gaga on puolustautunut kertomalla, että hänen pitämänsä vaatteet ovat taidetta, eikä hänen tarvitse erikseen mainita onko turkki aito vai ei.

Supertähden yllä on nähty aiemmin muun muassa pekonista tehty asu ja yksi hänen kuuluisimmista puvuistaan on Kermit-sammakoista koottu asukokonaisuus. Tähti naureskeli, että yhtä hyvin niistä asuista olisi voinut suivaantua.