Fitness-peppujen taisto Instagramissa – listan kakkonen säväyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia seuraa sosiaalisissa medioissa yhteensä yli neljä miljoonaa käytttäjää. Instagramissa seuraajia on 1,2 miljoonaa.

#Unedited #NoPhotoshop by @GaryMillerFoto & @SKS_bikinis

A photo posted by Michelle Lewin #lacuerpa II (@michelle_lewin) on

Instagramin seuratuin fitness-kaunotar on Jen Selter, jonka peppukuvia seuraa pelkästään Instagramissa viisi miljoonaa käyttäjää. Listan kakkonen Michelle Lewin on kuitenkin saanut huomattavan jalansijan ja vakiinnuttanut paikkansa fitness-tähtien kärkijoukossa. Nyt Michelle nähdään julkaisemissaan kuvissa tuttuun tapaan esittelemässä timmiä vartaloaan.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.

A photo posted by Michelle Lewin #lacuerpa II (@michelle_lewin) on